Saturday, June 22, 2013

midsommar 2013....

 Det vart mycket bus för barnen under dagen såklart! 5 barn var på plats och alla tror jag hade en fantastisk midsommar. Det är så underbart när barnen ska springa fritt tillsammans med alla djur och sysselsätta varandra=)
 Sofia och Tuva, Sofia påstod att detta var typ första gången hon höll i en bebis (vet inte om jag ska tro henne=) Men det gick ju bra iaf=)
 Sill lunchen var så god, den intogs i solen på pia och tobbes fina altan. Liten regnskur fick vi men det fixade grabbarna med en tak åt oss=) En i sällskapet Jason kommer från Australien och har endast bott i sverige nu i ett halvår (?) han gillade inte sill men snapsen slank ner=) Bäska droppar var dock ingen hit tyckte han ha ha ha. Det var mycket skratt och flumm under lunchen. Malin och Jonas saknades dock då de inte hunnit komma än. Men vi vuxna som firade igår var. Jag, micke, Pia, tobbe, lisette, henkan, malin, jonas, tom, maria, sofia och jason.detta lär bli en tradion (om värdinnan orkar ett år till ha ha )
 Pia och sofia gick med Nova och plockade blommor som de sedan gjorde kransar av. Även hunden Gördis fick en krans=)
 Jordgubbstårta bara måste man ju ha på midsommar det är lika viktigt som sillen! Här är tårtorna som jag gjorde iår.
 Grabbarna tog tag i klädning av midsommarstången (efter viss påtryckning från oss damer=) Jason tyckte det var lite spännande med en midsommarstång och dansen var ju även den en stor hit.
 Micke, jason och Nova.
 Lisette och Nova<3 p="">
 zoe i drömmarnas värld.
 oj vad vi dansande ha ha ha å sjöng falskt det gjorde vi mä, men fan vad skoj det var å Nova var i himmelriket!


 Senare på kvällen blev det grillning. karlarna några av dem stod vid grillen såklart =)
 Finns det hjärterum så finns det stjärterum=) Nova och Sebastian.
 Nu börjar det drickas ur flaskorna minsann här har värdinnan fått tag i flaskan=) medan hennes bror verkar ha fått ont i huvudet när han ser det ha ha ha. Pia var förresten en jävel på att blanda drinkar hela kvällen. vi fick smaka både en B12:a och en drink med sweppes vilda björnar i ha ha ha. detta med att prata engelska när man druckit lite ja det blir ju en del missförstånd=) men tack för skrattattackerna Pia!
 Tobbe och jason när alla karlar kom tillbaka från deras ja vad ska vi kalla det, galna upptåg? att män aldrig växer upp... men vi tjejer klarade oss ganska bra ändå under tiden de var iväg.
 Kvällen gick i skrattets tecken och jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Här ser vi henkan och Micke som säkert fått höra något riktigt roligt. Micke han pratade engslaska som om han var med i en amerikansk actionrulle ha ha ha
Lite trötter blir man allt efter ett tag=) Jonas och Micke=)

Detta var en så himlans trevlig midsommar och det var som sagt så massa skratt osv. Pia och tobbe hade verkligen anstängt sig för att göra dagen så bra som möjligt!!! De hade verkligen tänkt på allt. tror det var en trött värdinnan som njöt lite av lugnet idag idag efter lunch när många åkte=) det skulle jag gjort=) tack underbara Pia och Tobbe älskar er!

No comments: