Thursday, December 26, 2013

Julafton

På julafton var vi här hemma i Grebo tillsammans med Sara, Tim, Mamma och Roy. Vi hade det jättebra! Vi åt julmat såklart och tomten kom och på kvällen spelade vi julklappsspelet och sedan annat spel och bara myste. 

Här ser ni mupparna vi maten=) Roy kom visst inte med=/. Fick fota allt med mobilen då min systemkamera var urladdad för att en viss unge varit klåfingrig=). 
 Tuva kör plankan på tv-bänken=). gud hon klättrar på allt och det är ett ständigt passande varje sekund. Hon river allt i sin väg!
 Senare på kvällen kom tomten och gissa om barnen blev glada. Nova har alltid älskat tomten och pratat massa med honom och Tuva verkar bli lika galen i tomten hon också. Nova sa till tomten att han hade en tjock mage bland annat ha ha ha. Och Tuva ville bara pussas=)
 Här hämtar de paket från tomten. Denna bild ser som tagen ut från en gammal film. Typ Fanny och Alexander, älskar denna bild (tänk bort LHC halsduken bara=)
 Mys i tomten knä. Denna bild var den enda som Tuva kollade framåt, annars kollade hon bara på tomten och försökte pussas hela tiden=) De är så fina mina tjejer<3 p="">
 Tuva får hjälp av Sara att öppna lite klappar.
 Medan stora tjejen klarar det själv ha ha ha hon var helt uppspelt.
 Tuva fick bland annat en leksak från brio som man staplar ringar på en pinne. Alltså hon lekte med den heeeela kvällen och gör det nu också om dagarna. Den var verkligen favorit julklappen=)

Nova har många favorit julklappar! CD-spelaren, barbiegrejerna (ken och hästtransport och bil) och alibab-spelet kommer nog i topp ändå=)

Ja det var en mysig julafton helt enkelt! Tack för att ni kom och förgyllde vår dag Sara, Tim , mamma och Roy.

No comments: