Sunday, December 22, 2013

Julfirande i småland.

Igåråkte jag, Micke och Tuva ner till vimmerby för att hämta Nova hos mamma (hos mamma gick Tuva loss på julgranen och drog ner säkert 12 kulor och kastade iväg dem som bollar, bara 2 gick sönder:/. Hon är på allt!!!!!) och sedan åka vidare till Mickes föräldrar för att fira jul där (några dagar i förväg). Vi var ute i deras gamla skolbyggnad och firade julen. Det var lite kallt i början men blev fort varmt=) Mysigt med den gamla griffeltavlan som är kvar osv. Alla barnen var förstårs mest fokuserade på klapparna. Det var rena hysterin när alla öppnade sin paket. kaoset som kanske hör till utbröt. 

vi åt gott och hade trevligt. Kl 23:30 tackade jag för mig då var jag helt slut pga Tuvas vaken-nätter. men där nere sov hon heeela natten. Fattar inte varför hon sover så bra ibland och ibland som skit.

Idag på morgonen åkte vi hem kl 10:00. Eller inte hem utan vi åkte till vikingstad för att hälsa på gamla farmor<3 .="" bara="" d="" farmors="" fikande="" hela="" hon="" i="" kl="" kn="" och="" p="" r="" rullstolen=")</p" sitta="" tiden.="" ttrade="" tuva="" vi="" ville="">

Efter farmor åkte vi och åt mat med Sara och Tim som även de var med hos farmor. Innan maten hann vi även med att köpa ett par granar. en rosa till Novas rum och en grön till vardagsrummet. ja iår fick det bli plastgran=(((( skulle gentligen kunna vara utan gran då. men det är bara att inse att Tuva kommer dra omkull granen säkert 10 gånger innan den ska ut så det är lika bra och så köpte vi plastkulor=) Å dem har hon redan rivit ner och kastat i golvet…. Kul när de studsar tycker hon ha ha ha.

väl hemma i eftermiddag har vi börjat förbereda inför julfirandet hemma hos oss. Vi har städat en del för imorgon imorgon mina vänner är ju den bästa dagen på året. Det viktigaste dagen på året TYP. Dagen innan julafton när allt är sådär mysigt. man fixar sista julgodiset, förbereder maten och allmänt myser. Det ser jag fram emot!!!!!! Så att städa imorgon är uteslutet då ska det bra göras roliga saker!

Ska lägga in två supersöta kort på farmor och Tuva senare. 

Ni får ha en riktigt fortsatt trevlig kväll och jag ska försöka hinna skriva några rader även imorgon.

PUSS


 Tuva kastar julkula till andra sidan bordet till marie om och om igen. Ibland hamnade den i något glas eller liknande, då var det extra kul=)))



No comments: