Monday, August 12, 2013

RUMBALL 500, 2013!

I helgen var Rumball 500 med start i Vimmerby och fixat av vimmerbybor. Det är en tävling med 80 startande bilar och så åker man 50 mil och utför olika uppdrag. samtidigt går det även ut på att spexa till det lite. Det var alla möjliga olika bilar sportiga, vanliga personbilar och så typ 2 veteranbilar=)

Micke åkte såklart i amazonen och hans codrivers var Tim, Jonas och Niklas. Ni ska veta att åka i amazonen 50 mil är inget man gör frivilligt ha ha ha men dessa karlar gjorde det iaf.

Kvällen innan tävlingen stod micke och Micke (grannen) här ute på vändplatsen och maskerade bilen och lackade den ha ha ha.


Här är Nova och Tuva tillsammans med fina killarna=) ha ha ha micke och tim hade klänningar.

iaf så vann de hela Rumball tävlingen och Micke är så sjukt glad, å jag är också jätteglad för hans skull. bucklan som passar perfekt in i inredningen står nu bredvid tv:n (jag ska ta bild å visa er imon) och dessutom vann micke 19 tumsfälgar och däck till. Det är inget dååååligt pris. De kan ju sitta på vår kommande nya bil sen=) För på amazonen blir de liiiite för stora ha ha ha.

efteråt var det fest och jag hann besöka festen ca 2 timmar också det är jag glad över. så kul att träffa gamla vänner och även Linda, Lisette, henkan,sara, vickan å många många till!

No comments: